Tusen och Ă„ter tusen tack!đŸ€

I dag Ă€r det verkligen ”dagen efter” . Inte den dĂ€r kĂ€nslan av kryp i kroppen och lĂ€tt bultande huvudvĂ€rk som kommer smygande efter ett lyckat party .

NÀe den hÀr Àr mer av karaktÀren dunder-nöjd och öm i skrattmusklerna efter en lyckad kundkvÀll.

Först hela dagen med uppackning av fina nyheter som den hÀr till exempel .

[Den handgjorda bÀnken med fÄrskinn som fÄtt pÄfyllning]

Kolla in den hÀr

[Julgransljus utan sladd, hur bra! TÀnd och slÀck med medföljande fjÀrrkontroll]

Och den hÀr!

[Ljusslinga för ute och inne.]

Sedan började vÄr kökschef att förbereda för alla Caesarsallader som vi skulle bjuda pÄ under kvÀllen.Vin, Àppeldryck och vatten skulle tas fram och alla borden dukas.

Som vanligt sÄ rullade dagen pÄ i ett intensivt tempo och hepp!! SÄ var tiden inne för att öppna upp dubbeldörrarna och vÀlkomna alla goa kunder .

Det blev en kvÀll som jag kommer att minnas med vÀrme sÄ mycket kan jag sÀga . Nöjda och glada kunder som gjort fina fynd under kvÀllen. TrÀffat vÀnner och fÄtt sej en mysig kvÀll. Blir sÄ otroligt glad nÀr ni har det bra hos oss. Tusen tack alla gulliga kunder!

Det Àr ju det hÀr med underbara vÀnner ocksÄ som alltid finns dÀr för att hjÀlpa till . Ullis och Asta ni Àr sÄ generösa med er tid och stora hjÀrtan. Tusen,tusen tack!

Malene som Àr butiksansvarig hos oss Àr verkligen vÀrd massor av guldstjÀrnor. Vilket teamwork vi fick till! Mamma Inger som piffar och fixar för att alla ska fÄ sej en minnesvÀrd kvÀll.

Ni har verkligen gÄvan att göra det trevligt för alla. Det gÄr inte att undgÄ att ni verkligen sÀtter stort vÀrde i att alla ska vara nöjda. Senare som ett stort extra plus kom min Daniel och hjÀlpte till ocksÄ, magiskt.

Idag blir det kontorsjobb hemma och kanske att det blir ett pass pÄ gymmet med mamma.Tusen och Äter tusen tack till Er alla .

Önskar er en fin dag.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s